Dag 3

Då har vi varit nere i Pokljuka i 3 dagar! Dagarna går fort och träningen likaså... I morse körde vi stakning uppför berget nerifrån Bled o upp till dit vi bor. Det var riktigt jobbigt!! På vissa ställen var det 18 % lutning..! och nu på em körde vi skatekomb, tyvärr va jag helt borta i huvudet efter stakningen på fm, så skyttet gick inte alls lika bra idag.. men men, bra att träna på det när man är trött också!
 
I natt var en riktigt jobbig natt, tror inte att någon av oss brudar sov ostört hela natten.. Alla gick på toa en eller flera gånger under natten och sen kom det värsta av allt! Det kom en rejäl oskskur in över bergen och det dundrade och blixtrade som bara den  överallt! USCH!! och sen blev det spöregn så man kunde inte sova för det..
 
Mellan passen idag har vi bara tagit det lugnt och tagit igen oss o laddat batterierna.
 
Helt underbart väder idag med!=) Lite regn och åska i morse, men det gick över när vi började träna och sen på resten av dagen så har det varit strålande sol och klarblå himmel!! =)
 
I morgon ska vi köra stavgångsintervaller i slalombacken bakom hotellet och sen avsluta dagen med ett lugnare pass, förmodligen klassiskt och ett rent skyttepass..
 
 
Nu blir det lite surfning på nätet innan vi går för att sova och ladda inför morgondagen! =)
 
/ Kim


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0