upptakt

den här veckan har jag lite "komma igång" träning, så att det inte ska bli så jobbigt när jag väl börjar träna.. och igår var jag ute o cyklade med Ingela i tre timmar... då kan man bli såhär trött!!



motvind hela vägen..:-/ men det var bara att bita ihop! idag har jag haft vila, haft precisions skytte, annars bara fixat en del saker. i morgon är det dags för intervaller!:)

god natt:)

Säsongsavslutning!

Några härliga bilder från min lilla minisemester hemma, hos syrran och i Ramundberget! =)
 
 
                           
 
Har Haft det riktigt härligt och många dagar med sol och nöje! Så nu är jag grymt taggad till att barmarkssäsongen ska dra igång!
/ Kim

Viloperiod

Då var tävlingssäsongen slut för den här gången och jag går in i viloperioden... Känns skönt men samtidigt känns det som om min form börjar komma nu :P lite drygt men ska bli skönt med en kort viloperiod innan träningssäsongen drar igång!

Va nyss på ett möte med Mattias och planerade det kommande året. Känns ganska bra. Känns bra med en nystart, där jag får starta träningen samtidigt som alla andra och inte typ ett halvår efter!!

Veckorna efter militärvm har varit rät så sköna, har varit hemma i Uggenäs, varit hos syrran o Rikard i Kroktorp, kört skoter, åkt skidor, myst med hundarna. Och sen var jag och Knut en vecka i Ramundberget och fixade inför Herbalife 24 Biathlon Challenge. Vi myste även där och åkte skidor uppe på fjället! Var så sjukt härligt väder så nu har man fått lite färg i ansiktet. Sen på helgen var det supersprint i skidskytte, åkningen gick riktigt bra men sköt alldeles för många bom i finalen så slutade på en 4e plats. och på lördagen var det dags för Fjälltopploppet! Var roligt, jobbigt och man blev lite stum på slutet! men jag klarade mitt mål (ganska så rejält också!) så jag är nöjd! =)

Säsongen överlag är jag nöjd med! Med tanke på den uppladdning jag har haft så har det gått riktigt bra, men det märktes att man har varit ojämn.. men men, nu är det bara att ta nya tag och jag är så sjukt revanschsugen nu!!

Militär-VM 2013

Då är jag hemma i Sverige igen efter sista utlandsresan för den här tävlings säsongen. Invigningen var den bästa jag har varit på på alla år. Fint, och riktigt bra framträdanden. Avslutade veckan med att de andra tjejerna tog brons i patrull! =) Jätte roligt för dom! samt att jag fick kräksjukan! MIndre roligt för mig!! 
Tävlingarna gick okej för mig annars tyckte jag, sköt 1-1 på skidskytte sprinten och blev 31a, blev även 31a på 10 km skate.. Knut blve tyvärr dålig i ntt =/ usch stackaren! vet hur hemskt det är att må dåligt! =(
Nu ska jag och Knut packa innan vi drar ner till Värmland i en vecka! =)
 
 
 
 
 
Kram Kim


RSS 2.0