Tisdag

 Då har vi avverkat ännu en härlig träningsdag här nere, vi räknar ner passen nu... Idag har jag kört a1-a2 klassiskt uppför backen med några impulser, sista impulsen kändes riktigt bra och jag hade bra tryck i stakningen så det var kul! =) har haft riktigt fint väder här nere idag med! det gick bra, men blev lite trött och hungrig på slutet. på em blev det en lugn och skön löptur med Malin och Mona var med en liten sväng.
 
Annars så händer det inte så mycket här.. Killarna skrämde skiten ur mig o Malin igår när vi skulle gå till vårt boende..
 
Lite bilder från dagens pass, hittade mig en kompis på löpningen! =)
 
      
 
Nu ska vi ladda inför race i morgon! Först en sprint och sen en jaktstart på det! Spännande!
 
Kram

Blixtar o dunder!!

Söndag!

 Gårdagens pass skulle bestå av rullskidintervaller uppför berget, men efter att vi hade kört uppvärmningen så började det åska o spöregna, så då var vi inte alls så sugna på att köra intervallerna! Vi skulle köra 4-5*10 min, och efter halva första gav vi upp för att det var så nära och hoppade in i bilen. Då tänkte vi köra styrka i stället, men i styrkehallen var det fullt av svampintresserade människor o deras utrustning så det blev inte det... Killarna var borta och det blev ett litet upphåll med åska o regn så då bestämde några av oss att då kör vi skidgångsintervaller! Gick bättre än förra gången vi gick så det var roligt! =) Men det började att regna när vi hade gått första intervallen och tätt efter regnet kom även åskan!!! Usch det var inte alls roligt att gå i slalombacken med blixtar runtom en! =S Men regnet höll i sig hela dagen och ibland åskade det..
 
Mellan passen såg vi på en film, Remember Me, den är så sjukt bra men usch va den är sorglig på slutet!! Så jag var tvungen att se en komedi sen för att komma in i lite bättre stämning..
 
På em så körde vi styrka och löpning, och snacka om att jag har träningsvärk efter gårdagens och dagens pass!!
 
Grabbarna kom upp till oss på kvällen o kollade på en serie som var en typisk killkomedi..! konstig tyckte vi tjejer, men grabbarna skrattde iaf :P
 
 
Måndag!

I morse körde vi ett crosspass, klassiskt uppför en ny backe och sedan en löptur.. Det gick okej, kände av träningsvärken och lite hög puls men det gick ändå. Vädret var betydligt mkt bättre idag än igår! Strålande sol o lite moln. På em körde vi ett lugnt pass skate med skytte, det gick bra med skyttet men kroppen var ganska trött från fm... Sköt 0101 1001 1011 idag, så det var bra, men väldigt okoncentrerad på sista fyra serierna, så det var ingen idé att köra mer..
 
Ikväll händer inte så mkt, kolla runt lite på nätet o lägga mig tidigt!! Är helt slut efter dagens pass.. I morgon blir det nog ett a2 pass och ett a1 pass. Nu är det bara 4 pass kvar här nere på lägret.. Dagarna har verkligen gått fort och vi har haft det bra här, förutom att maten inte har varit så varierad eller bra! =/
Det ska bli skönt att få komma hem och äta "riktig" mat igen!
 
Man känner sig nästan som hemma när man springer förbi ett jakttorn under crosspasset ;)
 
 
/ Kim

Vilodag!

Idag har vi haft vilodag här nere i Pokljuka, och den dagen har spenderats på bästa sättet! =) Började med att vi brudar körde 30+30 test, o killarna körde något annat skytte. Sen drog vi ner till Bled och åt lunch, efter det så gick vi runt lite o drog ner till sjön och solade och badade hela dagen! Var sjukt fint väder hela dgen och vattnet var riktigt varmt! +33 i luften och +25 i vattnet, och det var ju inte helt fel!=)
 
Resten av veckan kommer vara hård, jobbig, men rolig! =) Börjar med intervaller uppför backen på rullskidor på morgonen i morgon, sen styrka o löpning på em. Sen blir det bland annat crosspass, löpning, klassiskt och avsluta lägret med ett race! Det ska bli spännande!
 
Nu ska jag njuta av min kopp cacao o det varma vädret och utsikten innan vi ska gå o lägga oss =)
 
 
/ Kim

Intervaller

Idag har vi kört stavgångsintervaller! Det var väldigt jobbigt, men kul! =) Vi körde i slalombacken bakom huset där vi bor.. Och det var kossor som höll oss sällskap under det här passet med ;) det blev 4*8-9 min för mig, skönt att få köra på lite hårt! Kände mig ganska pigg ändå, första var riktigt jobbig men sen gick det bättre o bättre!
 
Under em så har vi kört klassiskt o skytte, mina klassiska skor släppte i sulan efter andra skyttet så då fick jag dra tillbaka till boendet o byta till skate! som tur va så gick det inte så fort för jag gick upp från mattan och inte när jag åkte i en utförsbacke! Skyttet gick bättre idag, lite mer vind.. 1101 0024 0001.. Ligg var bra, stå var okej, bra de två första o de två sista, men de i mitten vet jag inte vad som hände.. Hade nog inte rätt känsla eller ställning då..
 
Fick en ganska stor blåsa efter stakningen igår.. och bilden längre ner visar hur ont det gör...!! AJ! men gör det inte ont, då räknas det inte!
 
Annars så har det inte hänt så mkt idag, maten får godkänt idag.. Och vädret får MVG idag med! =)
 
I morgon är det vilodag! =) ska bli skönt att få vila kroppen lite o ladda om batterierna tills det ska bli hårdkörning resten av veckan.. Vi brudar tänkte köra precision på morgonen, sen ska vi ner till Bled och äta luch och ligga vid sjön och sola och bada o ha det gott! =) sem får vi se vad kvällen erbjuder!
 
Vi får se om vi lägger oss kl 21 idag med eller om vi orkar va uppe till 22;)
 
Några bilder från dagen! =)
 
 
 
/ Kim

Dag 3

Då har vi varit nere i Pokljuka i 3 dagar! Dagarna går fort och träningen likaså... I morse körde vi stakning uppför berget nerifrån Bled o upp till dit vi bor. Det var riktigt jobbigt!! På vissa ställen var det 18 % lutning..! och nu på em körde vi skatekomb, tyvärr va jag helt borta i huvudet efter stakningen på fm, så skyttet gick inte alls lika bra idag.. men men, bra att träna på det när man är trött också!
 
I natt var en riktigt jobbig natt, tror inte att någon av oss brudar sov ostört hela natten.. Alla gick på toa en eller flera gånger under natten och sen kom det värsta av allt! Det kom en rejäl oskskur in över bergen och det dundrade och blixtrade som bara den  överallt! USCH!! och sen blev det spöregn så man kunde inte sova för det..
 
Mellan passen idag har vi bara tagit det lugnt och tagit igen oss o laddat batterierna.
 
Helt underbart väder idag med!=) Lite regn och åska i morse, men det gick över när vi började träna och sen på resten av dagen så har det varit strålande sol och klarblå himmel!! =)
 
I morgon ska vi köra stavgångsintervaller i slalombacken bakom hotellet och sen avsluta dagen med ett lugnare pass, förmodligen klassiskt och ett rent skyttepass..
 
 
Nu blir det lite surfning på nätet innan vi går för att sova och ladda inför morgondagen! =)
 
/ Kim

Plaja del Bled!!

Idag har det varit en helt fantastisk dag!! =) På fm så körde vi skate komb, skyttet gick bra på de första 8 serierna, men sen kom tankarna o då ballade jag ur helt.. Är inte riktigt van med tankarna än.. 0010 0011 0203, godkänt blev det med det.. Kroppen kändes bättre idag än igår så idag blev det inga stumma ben, så det var skönt! På em körde vi cirkelstyrka och löpning, och eftersom jag har blivit så svag nu när jag inte har tränat så mycket så tyckte jag att det var ett hårt styrkepass! Efter det blev det en liten joggingtur i den härliga naturen! =)
 
Mellan passen idag va vi några som drog ner till Bled o solade o badade! =) Hur skönt som helst! Vattnet var varmt och det var +38 i solen.. så när det blev för varmt att sola så gick vi o tog oss ett dopp i den smaragdgröna sjön.
 
Vi har det verkligen bra här, inget att klaga på! Maten är faktiskt helt okej, det går att äta även fast man är så kräsen som jag är med det :P
 
Vi har kossor som sällskap på rullskidbanan också, trevliga djur ;)
 
 
 
Nu ska vi gå o ladda inför stakning uppför berget i morgon! Ska bli gött! =)
 
/ Kim

Pokljuka

Då har vi äntligen kommit ner till Slovenien och området Pokljuka! Resan ner gick riktigt smidigt, förutom att våra väskor med alla kläder lev kvar i München så vi fick dom på dagen idag (vi kom hit i natt). Här är det härligt väder, det var riktigt fint väder hela fm men sen på em när vi skulle träna var det kvaft, åska och regn. det gjorde inte så mkt att det regnade för det var bara skönt! Det blev skate komb på programmet och skyttet gick riktigt bra idag, kändes bra o tyckte att jag hade bra flyt, lite långsamt men det kommer =), 0101 0000 0110, så jag är nöjd! =)
 
Jag kommer lägga upp bilder eftersom jag har tid för det, för vi har inte internet där vi bor så vi får gå till hotellet bredvid.. Just nu är kl 20.15 o vi sitter i shorts, linne, klänning, kjol så det är varmt och skönt! =)
 
Nu börjar första dagen av lägret lida mot sitt slut, sen är det tre dagars träning innan vilodag. sen tränar vi på några dagar till innan den är dags för hemfärd..
 
Nu ska vi njuta av kvällen och proppa oss fulla med vatten innan det blir dags för läggdags!
 
/ Kim

Underbara sommar

Det är så skönt när dagarna är långa, varma och ljusa! =) Och det är så skönt att få vara hemma i Värmland! Men i morgon gå färden upp till Östersund igen och tillbaka till vardagen. Just nu sitter jag på verandan och suger in all sol som går innan den går ner! Helt underbart att vara nästan helt ostörd när man är här hemma! enda nackdelen är all mygg som kommer då solen gått ner o värmen försvinner...
 
Idag har jag varit effektiv! Jag har varit ute i vedhögen en liten sväng, plockat rent alla vinbärsbuskar, (med lite hjälp av Viktoria o Pär, men det va väldigt lite på slutet ;P ) Sen så har jag kokat saft av alla bär, har även hunnit med att tvätta bilen och städat den lite, och så har jag hunnit med ett skyttepass!
 Har även blivit lite solbränd så det är skönt ;)
 
Under veckan så har jag varit hos Linn och Rikard och hjälp dem lite med deras hus. De har kommit riktigt långt med det nu! ännu längre nu i helgen, så till veckan ska de sätta in mattor i badrummet! Jag fick även några stolar o bord som jag ska fixa till och ha i Östersund.
 
Pappa o Daniel har varit i Knappen i helgen o snickrat på Daniels hus så jag har inte sett så mkt av dom... men fick se dom lite igår kväll och lite nu på kvällen.
 
Nu ska jag och pappa fixa saften och sen ska jag packa alla mina saker innan det blir dags att sova och gå upp i morgon och träna! =) Branäsbacken kallar på mig ;)
 
Ha en trevlig kväll! =)
 
 
/ Kim

trettiotvå

då var det en ny vecka! Den här veckan kommer att bestå av att träna och åka till syrran o hjälpa henne med hennes gård o bygga o fixa. o sen mot helgen dra mig uppåt mot Östesund igen! =) Det har varit skönt att få vara hemma igen, får passa på att njuta av den friska luften o av naturen så länge som möjligt för jag vet inte när jag kommer hem nästa gång.
 
helgen var bra, men tuff.. lördagen bestod av att vara kontrollant på bingon och sen på kvällen sålde vi lotter på parken till långt in på sena natten! på slndagen var det lite mys med syrran, vi gick på marknad, köpte strumpor, åt langos, kollade till sommarstugan o sen åkte hon hem och jag fixade här hemma så pappa kommer få en överraskning när han kommer hem! =)
 
idag blev det en ofrivillig sovmorgon då mitt alarm inte ringde.. men skönt att få sova ut då det har blivit lite sömn den senaste tiden!
 
Nu ska jag äta och packa det sista innan avfärd!

Återblick! =)

Då har årets läger av sommarskidskolan avverkats! =) Det har varit en riktigt trevlig vecka och bra träningspass. Vi har vandrat in i Norge, spelat myrfotboll, åkt skidor i tunneln, haft skytteträning, femkamper med olika lekar och sångtävvlling. Det var riktigt duktiga ungdomar och många talanger att se upp för i skidspåren framöver! =)
 
Det har även hänt en hel del andra saker sen jag skrev sist... Lägret i Boden var jobbigt! Första träningsveckan sedan sjukdom, penicillinkur och uppehåll från träningen i 3 månader tar hårt på kroppen! Hade riktigt hög puls på alla pass och om man skulle köra a1 kröp jag typ fram.. Det märks att jag har tappat mkt i styrka och ork. Jag klarar av att köra på platten och utför, men uppför då klarar jag knappt något..
 
Sen var jag till Knut en vecka! Var riktigt roligt att få träffa han en sväng i sommar! =D Där var jag med och coachade honom när han körde en liten tour där hemma, vi var på PolarZoo och kollade på alla möjliga djur! =) vi var även ute på lite olika träningspass och körde lite skytte. och hade det mysigt ihop! =)
 
Syrran och Rikard har köpt en gård så då har jag varit där någon vecka o hjälpt dem med lite olika saker! =) Det var roligt att vara där o se hur dom ska få det! O brorsan håller på o bygger ett hus i Knappen så där har jag också varit med o hjälpt till lite.. Det blir riktigt fint på båda ställena. Stora hus o gårdar. SÅ där tror jag att de kommer trivas! =)
 
Sen var jag tillbaka till Östersund en vecka för jobb och träning och umgås med kompisar! =) Vickan var med mig dit också så det var roligt! =) Och nu är jag hemma igen för några dagar innan jag drar upp till Östersund för att stanna där någon vecka innan jag drar iväg på läger till Poukljuka med militärlandslaget! Hoppas på bra dagar där nere med fin terräng, och som vanligt så blir det bra sparring när vi är i väg!
 
Nu blir det lite mys här hemma innan läggdags och uppladdning inför träning och lite jobb för klubben i helgen!
 
RSS 2.0