IBU-cup

I helgen körde vi IBU-cup i Idre. Blandade resultat, blandad åkkänsla och bra skidor... På lördag gick åkningen tung och jag kände mig stum i benen från första skidtaget. Sköt 2-0, så det började inte så roligt i liggen, men kände mig stabil i stån och satte alla =) Slutade 67a den dagen och 4e svenska.
 
På söndagen kändes kroppen mycket bättre och kände att jag kunde trycka på mer med benen. sköt 1-1 så det var okej och körde in på en 33e plats, och blev bästa svenska =)
 
Idag har vi åkt till vårt kära grannland Norge för att köra IBU-cup 2 i Beitostölen. Här är det riktigt vintrigt med massa snö och det snöar ute än! Man känner hur julkänslan kommer mer o mer! =) I morgon blir det att testa skidorna, köra banan och köra upptakt.
 
På fredag kör vi 15 km distans och på lördag 7,5 km sprint, ska bli spännande att se hur det går för oss! =)
 
Nu ska vi gå o sova så vi orkar gå upp tidigt i morgon!
 
God natt / Kim

premiärhelg

Då är premiärhelgen avklarad! Igår var det sprint, kändes tungt i låren, blev stum ganska fort men kunde ändå trycka på så det var skönt! SKöt 1-1, så det var godkänt och blev 8a, det är jag nöjd med.
 
Idag var det masstart, trodde att jag skulle vara lika sliten i mna lår som jag var på sprinten, men det var jag inte! det var roligt att åka idag, visst jag va trött o det gjorde ont men det var ju bara att köra på! =) jag sköt 2001 idag och tror jag blev 5a eller 6a, har inte sett något resultat än..
 
Det har gått mycket bättre åkmässigt i helgen än vad jag trodde. Med tanke på sjukdomen och det långa avbrottet från träningen i somras så är jag riktigt nöjd! Har fått tränat på bra de senaste 2.5-3 månaderna så det är bra!
 
Nu blir det att ta det lugnt på soffan o gå o lägga sig ganska snart och i morgon blir det ett lugnt klassisktpass med skytte!
 
/ Kim

Premiär!!!

I morgon gör jag tävlingspremiär! Nervositeten börjar känas av nu och den blir starkare för varje dag som går... Man är osäker på formen, hur man kommer ligga till mot resten av tjejerna och om skyttet kommer sitta.. Sista veckan har känts bra och kroppen har svarrat mer nu när man har kört intervaller så det har varit skönt och roligt! =) Men det känns ganska bra så hoppas att det går bra i helgen! =)
 
Nu ska jag städa lite innan jag drar i väg på  träning, det ser förjäkligt ut här =P
 
Kolla in min kompis blogg också! =) http://designbetong.blogg.se/
 
 
/ Kim
 
Jag o syrran efter SM silvret i stafett i Boden för några år sen =)

vecka fyrtiosex

Nu har jag haft en liten blogg-svacka igen.. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu framöver.
 
Dagen började bra, körde ett bra, härligt(!) och hårt inetervallpass med Anna W o Anna ST. Det var riktigt kul att kunna få trycka på lite mer än vad jag har kunnat gjort den senaste tiden så nu känner man sig lite mer positiv o mindre orolig inför premiären som är till helgen! Först körde vi 4*5 min, a3-max, vi trodde det skulle va a3 men det skulle tydligen vara max så då va det bara att trycka på lite mer då, och det gick ju bra ändå. Sen körde vi 4*1 min max, dom gick okej.

Skyttet gick bra i början men koncentrationen blev lite sämre på de sista skjutningarna, men bra att jag får gjort bort bommarna nu innan tävlingarna börjar! =)
 
Det är så mkt roligare att träna ihop med någon. Då blir det mer effektivt och man måste pressa sig, o inte släppa efter, speciellt om det är ett fartpass..
 
Förra veckan var jag i Ramundberget på läger, först med Malin o Carro och sen med Militärlaget. Det var skönt att få byta miljö en sväng och få åka på långa o härliga spår!=)
 
I helgen fick jag en sån inspiration av att ha sett på avsnitt från Roomservice o Äntligen hemma, så jag har målat om vårt vardagsrumsbord... så nu är det mycket snyggare än innan!
Har även gjort lite förnyelser på mitt gevär också så nu är det riktigt nice! =D
 
Var även på modevisning med Ingela i lördags, var roligt, men tyvärr lite väl långdraget.. O det började så sent o slutade riktigt sent så man blev väldigt trött när man skulle upp o träna på söndagen..
Och igår hade jag o Knut en liten spakväll! =) Haha det va roligt!
 
I eftermiddag blir det löpning o ett styrkepass med Malin.
 
/ Kim
 
                                       
RSS 2.0