Midsommar

Trevlig midsommar till er alla! =)
Igår blev det grillning i goda vänners sällskap och det blev en rolig kväll som avslutades på Faktoriet, så vi kör en repris på den idag ;)

i morgon åker jag upp till Östersund igen, för på måndag drar vi iväg till Boden på militärläger!
Och sen ska jag äntligen få träffa min Knut igen! =D



Trevlig midsommar! =) Mer bilder och ett längre inlägg kommer senare!

Uggenäs

Ack Värmland du sköna! Då är jag hemma i Uggenäs igen! Skönt att få byta miljö ibland.. i helgen som var så hade vi laserskytte med Finnskoga IF, min klubb, på parkensdag.. Det var trevligt, men lite kallt och regnigt.. men det kom några och prövade på iaf! Senare på kvällen hade vi lite avslutning/uppstart med klubben och välkomnade de nya aktiva som kom till klubben. Efter det va vi några som åkte till mina kusiner o spelade spel o hafe trevligt och laddade upp inför familjeträffen som vi har varje år på pappas sida. Så på söndagen begav vi oss upp till Bastuknappen, väldigt långt norrut i Värmland.. och där var det olika lekar och tävlingar mellan familjerna.. totalt är det sju familjer, men varje år är det en familj som håller i det så då var det sex familjer som tävlade.. Annars så har jag varit hemma och hjälpt till lite med veden och så har jag tränat lite och så har jag hunnit med att gå på stan i Torsby med mina systrar och Ingela. Har även hunnit solar lite, och jag lär mig aldrig! Inget solskydd.. så nu är jag som en kräfta igen..:/ men nästa gång ska jag komma ihåg det! På fredag är det midsommar, hoppas att det blir bra väder och att det blir roliga dagar, som jag kommer fira i Torsby.. på måndag drar vi upp till Boden på militärlandslags läger, mitt första för i år så det ska bli roligt!:) I morgon ska jag o pappa till Bredvold för att fixa lite på mitt gevär, ska börja med små magasin! Roligt! Sen ska vi nog till Knappen en tur o jobba lite.. sen drar jag till Torsby igen.. Min bil är på service så hoppas att det hinner bli klart tills dess..! Har även fått nya rullskidhandskar av Lillsport idag! Grymt sköna! Och bra att dom var tunna! Nu ska jag sova så jag kommer vara pigg i helgen!:) Trevlig midsomma! Trevlig dag vid Kolsberg

Löpning

Hittade en mysig liten stig när jag var ute o sprang idag, den ledde till en fin äng! =) och det var riktigt skönt att springa i sol och inte i regn!





Nationaldag!

Idag är det Sveriges nationaldag! =) Hipp hipp hurra! =D
Dagen har varit riktigt bra och händelserik, har hunnit med väldigt mycket, och än är inte dagen slut.

Började med att telefonen ringde kl 05.00, styvfar kom förbi och hämtade lite saker som jag hade köpt på Jysk till dom. Sen gick jag och la mig en liten sväng, jag gick en härlig morgonpromenad och körde lite styrka! Skön start på dagen! Sen packade jag och Kristin lite lunch och tog med det till Jamtli, där grattade vi alla duktiga idrottare som hade tagit pallplaceringar i vintras, kollade runt på alla saker som de hade att bjuda på idag. Riktigt trevligt! Sen satte vi oss i gräset och hade en välförtjänt picknick! =)

Efter det blev det lite shopping!! Köpte lite frön och sådde, så snart får jag lite färska kryddor=) och så köpte jag en jordgubbsplanta! så i sommar när det är soligt ute ska jag ta jordgubbarna och toppa min frukost! MUMS!=)

Passade på att piffa till lite i vardagsrummet också! =)








Ett alkoholfritt tips, riktigt gott!

Härliga söndag!

En härlig söndag i Östersund, tyvärr så är det lite regn i luften, men det är så skönt att kunna andas frisk o fräsch luft! Men då och då tittar solen fram =)

Har väldigt mycket fritid om dagarna, så idag har jag fyndat lite, Jysk har lagerrensning så då passade jag på att piffa till lite här i lägenheten! Nya kuddar med överdrag, nya sovkuddar och en lykta.







Så nu blir det mycket mys framöver! =)
RSS 2.0