<3Fredrik "Fidde" Karlsson<3




Alla som kände Fidde, vet vilken underbar person han var. Han var alltid på gott humör och sa alltid något positivt! Fidde brann verkligen för skidåkningen och han tog väl hand om sina nära o kära. Han var så glad och lättad över att han än ett år hade blivit utagen i team 2015 laget!
Fidde var en ung och lovande talang som rycktes bort från oss alldeles för tidigt! Med hans vilja och inställning hade han kunnat nått hur långt som helst!!

Det jag kommer sakna mest med Fidde är hans härliga skratt och våra pratstuder som vi kunde ha!
Och jag kommer så väl ihåg när jag, Fidde, Ingela och Jeppe tog bilen ner till Torsby, för att vara där på mârten och festa och ha kul! Grabbarna tyckte att jag o Ingela var lite konstiga som hade gjort chokladbollssmet och lagt det i en liten hink med pälsocker på, men även de tyckte att det var en bra idé tillslut. För visst var det riktigt gott den där dagen då vi åkte ner! Det var extra gott eftersom dom inte var rullade i precisa storleka utan att man kunde ta precis hur stor bit man ville ha!!

Jag kommer sakna hans härliga leende när man möter honom ute i skidspåret och på stan!
Fidde var en sån person som spred sån enorm glädje runtom sig! Både i med- och motgångar!
Det man kan hoppas är att han var lycklig ända in i det sista, och det verkade så!

Livet är så oerhört orättvist!! och man kan inte bli klok på vad meningen med livet är! Tankarna går till Fidde, hans familj o vänner! Jorden har misst en underbar person, Himlen har blivit en ängel rikare! Så ta väl hand om er där ute, ta hand om era nära o kära!♥

Projekt! =)

När det är vår, då har man mkt fritid... Så då gjorde vi lite olika roliga saker i lägenheten idag..

Knuts gitarr

Köket

Ett gammalt projekt i köket

Uppdatering!

Ja då har säsongen nått sitt slut och påsken har flugit förbi!

Jag är ganska nöjd med SM ändå, även fast jag inte nådde de resultat som jag ville skyttemässigt eller resultatmässigt, men åkningen var ett framsteg så det var kul! =) Synd bara att det var sista tävlingen.... Militär-VM blev inställt också... =/ så det var vi lite besvikna på, men det är inte mycket man kan göra åt när det var +15 där tävlingarna skulle gå och snön försvann mer och mer från banorna.. Så isf det så blev det träning och lite äventyr för att rensa kropp o knopp innan SM tävlingarna!
Efter alla motgångar som jag har  varit med om den här säsongen så är jag sjukt taggad inför att börja träna igen!! Och säsongen 2012-2013 kommer bli grym! Motivationen kommer bara mer o mer tillbaka och jag taggar riktigt mycket tills träningarna och tävlingarna drar igång  igen! Jag kommer tillbaka starkare och klokare och med ett gott humör!

Efter de avslutade SM tävlingarna har det varit ganska lugnt ändå.. Var i Ramundberget med Knut och teamet, trevliga dagar där med lite alpinskidåkning, längdskidåkning, skidskytte event, bastu och mys o allmänt trevligt tillsammans! Sen drog jag hem för att vara med på New Sweden, där var det utklädnad och en skidtävling utför med avslutning uppför Arctura backen, samt en bankett på kvällen! =)

Jag o Knut hade en trevlig påsk i Östersund, bara slappa o göra det vi vill. Det va riktigt skönt o få ta det lugnt. På söndagen tog Elin med oss till Svartsjöarna på lite skaråkning, fast det var inte så mkt skare men det var riktigt härligt att åka skidor i sol igen! =)

sen har jag hållit på med ett projekt, jag har fixat Knuts gitarr så nu är den "pimpad" ;) Är nöjd med resultatet! Tycker att det är så roligt att pyssla med såna saker! sen har vi fixat våra köksluckor också så dom har fått ett nytt liv!

Annars så vet jag inte vad som händer framöver, står i valet o kvalet om jag ska åka hem till helgen eller inte...! Vi är nämligen nominerade till årets lag i idrottsgalan i Torsby kommun, Militärlaget MVM guld! Tycker ju att vi borde ligga bra till men man vet aldrig... Åh jag hatar att jag har sån beslutsångest jämt!!!!!!!

Nu ska jag göra sista touchen på gitarren! =D

Kim*

RSS 2.0