regn

Idag har det inte varit en bra dag... =/ Vaknade me halsont, ville verkligen träna och köra stakintervaller. så jag gick upp och åt frukost för att kolla om det släppte, det blev lite bättre, men skippade träningen för att vara på den säkra sidan! Vill ju vara med på racet i morgon!!
 
vi har fartvecka den här veckan, och gick helt okej igår. Körde 3000 m på morgonen, klarade mitt mål så jag är nöjd! =) sen på em så körde vi skateintervaller uppför, första och sista gick bra, men de två i mitten åkte jag i mina egna tankar och hade inte rätt tryck.. Men bra kört av oss brudar, Mona, Malin o jag!
 
I morgon är det meningen att vi ska köra race med skolan! Sen ett intervallpass på em.. Blir så less på att min kropp inte vill sammarrbeta med mig!! Huvudet vill men kroppen vill inte!=( Så då fick det som sagt bli en ofrivillig vilodag idag..
 
Men har hunnit med en del här i lägenheten på morgonen så ska väl egentligen inte klaga, men jag vill ju ut o träna! Det enda som är positivt just nu är att det regnar ute och är kallt, så då behöver man inte ha dåligt samvete att va inne.. Har bytt gardiner, sängkläder, städat, gjort vapenvård, vattnat blommorna, sen ska jag rensa garderoben och åka och handla mat! och plugga....:/

Åh vad jag skulle vilja ha en hund eller en häst såna här dagar! Ha något annat att pyssla med när man inte kan träna! och kunna tänka på annat! O ha någon att umgås med som inte är rädd för att bli sjuk, som tycker om en vilken dag det än är! =)
 
I lördags hade jag och Knut en myskväll, det blev en trerättersmiddag och film!
Annars rullar dagarna på och träningen har funkat bra ändå, en det är riktigt drygt när det blir såna här avbrott från träningen så att man hamnar ur rytmen! I söndags gick, jag, Ingela och Anna på hockey! tyvärr förlorade det laget vi va där och kollade på men dom spelade bra ibland.. Var ute på en härlig cyckelrunda när med Knut när han åkte rullskidor och fick se en otroligt fin himmel på kvällen! =)
 
/ Kim
 
           
 

Härlig dag!

I morse ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen.. Hade sovit så sjukt dåligt under natten och kände mig seg och hängig.. Men det blev bättre efter att jag hade gått upp och ätit frukost. Så på träningen idag körde jag och Mona komb intervaller, riktigt sköna intervaller faktiskt! visst dom var jobbiga men det var skönt efteråt.. Och skyttet gick bra så jag är nöjd! =) Sköt 2001 0101 1010, så det var helt klart godkänt!
 
Vad härligt det är med höst! Luften är frisk och fräsch och det är riktigt fina färger ute, när det är sol och inte regn.. När det är regn är det bara kallt.. men än så länge har det varit helt okej väder ändå.
 
I eftermiddag blir det ett styrkepass och lite löpning. och ikväll ska vi på födelsedagsfika hos Elin som fyller år idag! =)
 
Nu ska jag bara slappa och ladda upp inför resten av dagen! Hoppas att alla får en bra fredag och en trevlig helg! =)
 
/ Kim*

Vila

Idag har jag haft en härllig vilodag! Började dagen med en härlig morgonpromenad i solen, sen blev det lite fix i lägenheten. Har haft ett litet projekt med att fixa en fotovägg i sovrummet! Blev nöjd med resultatet! =) men det kommer nog bli fler foton som kommer upp där framöver..
 
Sen gjorde jag en god middag till mig o Knut, det blev köttfärsås o pasta, inte så lyxigt men gott=) Gjorde lite extra så jag skulle få mig lunchlådor också.
Och nu på kvällen så har vi på skidskytte universitetet haft team buildning på Boda Borg! Det var kul och jobbigt, och vissa saker var svåra att förstå hur man skulle göra, men det var ju samarbetet som räknades, och att man skulle ha kul.
 
I morgon blir det skateintervaller med skytte på fm och sen styrka och löpning på em.. och på kvällen blir det födelsedagsfika hos Elin som fyller år! =)
 
Kommer bli en hård helg med träning så nu blir det sängen och ladda inför en härlig helg med hård och skön träning!
 
God natt / Kim*
 
          

Vilodag=)

Idag har det varit en lugn och härlig vilodag!=) Började med att jag o Knut tog en härlig sovmorgon i morse, sen kom förbi här en sväng, mamma har varit i Gåxsjö i veckan så hon var på väg ner över så hon var också hit idag.

Sen drog vi ner på stan och fikade på Pause med Mona och Henrik. Mysigt och trevligt! Mamma åkte hem efter fikat och jag o Knut skjutsade ut Daniel till flygplatsen. Efter det blev det lite korttagning för mig och Mona, med Knut som fotograf! =)

Och nu på kvällen så har vi ätit hemmagjord pizza och bara myst i soffan..
I morgon är det dags för träning igen, börjar med styrketester och sen intervaller på em.



/ Kim

Östersund

Då har jag hunnit att vara hemma en vecka och kommit tillbaka lite i vardagen igen efter två härliga veckor nere i Slovenien! Sista kvällen var trevlig, då åkte vi ner till Bled och tog en fika och myste nere i stan innan vi va tvugna att åka hem och lägga oss innan uppstigning kl 03 på natten.. Killarna gjorde ett bus en kväll också, och det var att lägga alla våra pjäxor och skor, rullskidor, hjälmar, kläder i en stor hög mot dörren så när vi öppnade den så ramlade allt in..
 
Jag har umgåtts med kompisar, tränat, tvättat. städat, fixat lite med skolan och kört tester. Har även hunnit med lite shopping och mys! =)
 
Idag har jag kört submax och maxtest, oj va det var svårt! svårt att kunna ta ut sig helt, svårt att pressa sig och svårt att köra på rullband.. Men jag kan inte förvänta mig så mycket av mig själv just nu, i den situation jag är i, har ju bara hunnit träna ordentligt i lite mer än en månad och det är svårt att köra maxtest när man inte är van farten. Men det var bra att köra det, för nu kan det bara bli bättre! =)
Lunchade med min bror och Lill Hagge idag och efter det blev det en liten löptur med grabbarna, brorsan är här på besök i helgen så i morgon ska vi shoppa och fika mellan mina träningspass.
 
I morgon blir det stakintervaller på morgonen, shopping o fika, och sen löpning och styrka på em/kvällen.
 
Annars så består helgen av träning, plugg och umgås med vännerna och bara ha det gött! =)
 
Carro va på middag här ikväll och hon fick en syn framför sig om att det skulle va snyggt att möblera om i vardagsrummet, så då gjorde vi det och vi blev rätt så nöjda!
 
Nu blir det sängen och några timmars sömn innan vi ska upp o träna i morgon.
 
 
 
 
           
 
God natt*
RSS 2.0