Skidor

Idag åkte vi till Vålådalen och körde ett skidpass, mycket härligt att få åka skidor igen! =D
 
i morgon blir det intervaller innan avfärd mot Ramundberget för mer skidåkning o läger! =D Jippie! Ska bli så härligt att få åka på snö igen!
 
Nu ska jag packa och fixa inför resan i morgon!
 
/ kIm

Snö! =D

Då är jag tillbaka i Östersund igen! Och här har det snöat idag! =) Härligt! och mer verkar det komma under natten..
 
Efter lägret i Ramsau var jag hemma i Östersund en vecka sen drog jag ner till värmland och hade läger med ungdomarna i klubben över en helg. Verkade som det uppskattades, så ev kan det hända igen.. Beror på om dom kommer sova den gången :P
 
Annars var det riktigt skönt att vara hemma! =) fick träffa alla i familjen och deras respektive så det var kul! sydde en Halloween klänning till lillsyrran också, det var roligt att sy igen! =) Sen så har jag varit med bigsiss o jobbat med hennes hus igen.. Det tar sig verkligen! =) så snart är det inflyttningsdags för dem. Dem har ju sagt att dem sa flytta in innan jul och det kommer dom nog göra också, så det ska bli roligt för dom o få något eget!
 
Idag har varit en riktigt bra och härlig dag träningsmässigt! Vilke underbar känsla att det kanske börjar släppa nu! =) På morgonen körde jag o Malin skidgångsintervaller på Frösön, och nu på kvällen körde vi ett bra styrkepass, så jag kommer förmodligen ha grymt mkt träningsvärk i morgon! Men vad gör det när känslan är bra!=D
 
I morgon ska vi till Vålådalen o åka lite skidor! Jippie! =) Sen ska nog jag o några andra brudar åka till Ramundberget på ett litet "läger" o åka skidor!
 
Linn o Rikar har skaffat en ny hund o det lilla busfröet heter Sonja, fick även träffa på Freja som var ute på jakt under helgen, och jag tyckte om Kalle mer den här gången än vad jag gjort förut..
 
                        
 
Nu ska jag gå o sova, tidig morgon i morgon! =)

Sista dagen

Då börjar sista dagen på det här lägret lida mot sitt slut. Det har varit ett bra läger, förutom magsjukan på halva laget. Men nu är alla friska och det verkar som om resterande halva kommer klara sig!
 
Idag körde vi ett sista lugnpass uppe på glaciären. Var skönt att få köra ett lite kortare pass än de andra dagarna, låren börjar känna sig riktigt slitna nu.. Så ska nog beställa massagetid när jag kommer hem så jag får ordning på den igen! På em körde jag, Kathrine o Mona ett komb pass, medans resten av gänget körde löpning eller löpning och styrka. Det var skönt att få ta ett riktgt lugnt löppass med mycket skytte! Och skyttet gick riktigt bra! Fick 100 % i ligg och typ 85-90 % i stå på komben. Innan körde vi lite skytteövningar, och där gick det också bättre i ligg än i stå.
 
Efter det passet tog vi oss en välförtjänt bastu och spamysstund! Riktigt skönt att få koppla av lite innan det blev en grymt god middag, hemmagjorda hamburgare med pommes! Mums!
 
Nu ska vi paca det sista i våra väskor innan det blir läggdags och upp tidigt i morgon igen!
 
   
 
Ses i Sverige! =)
 
/ Kim*
 
 
 
 

Sol och halv vilodag

Då har jag kommit igång igen efter magsjukan.. Första passet var riktigt jobbigt men det gick bättre efter varje pass.. Igår körde vi rullskidimpulser på förmiddagen och skidgångsintervaller på eftermiddagen. Det var skönt att få känna på lite fart, men man var väldigt trött. Har inte fått tillbaka all kraft än men snart så =)
 
Idag var det soligt uppe på glaciären! =) riktigt härligt, men tyvärr så var det väldigt mkt vind! Och det ska bli mer vind i morgon... Det har varit en ganska så soft träningsdag idag, ett träningspass, körde lite skytteoch sedan har vi bara slappat o tagit det lugnt!
 
har även hunnit med att få lite massage nu på kvällen, så hoppas att benen är lite piggare i morgon! Då är det dags för ett klassisktpass uppe på glaciären och sen ett intervallpass på rullskidorna uppför på eftermiddagen. Sen är det bara en dag kvar med träning och sen åker vi hem till Sverige igen! =)
 
 
 
 
 
 
/ Kim

Magsjuk...

Usch vad de senaste 1,5 dygnet har varit hemskt!!! Natten mellan onsdag-torsdag vaknade jag av en riktig smärta i magen.. vaknade runt kl 3 och kunde inte somna om, gick på toa några gånger, låg i sängen och vände och vred på mig själv flera ggr... Sen när det var dags att gå upp blev det värre.. och sen gick det bara utför till kl 16 på eftermiddagen..
 
Magsjuka är verkligen hemskt!!!
 
Men idag är jag bättre iaf, så det är riktigt skönt! synd bara att det ska va så bra väder ute så man mår sämre av det också.. att man inte får vara ute o träna i den härliga miljön och njuta!
 
Nu ska jag se en ny film och sen försöka sova en sväng till så jag blir pigg..
 
/ Kim

Ramsau! =)

 
Då har vi kört två träningsdagar här nere i Ramsau! Det har verkligen varit blandning av väder, igår va dt spöregn och +10 uppe på glaciären och idag var det +2 och strålande sol! =D Så vi klagar verkligen inte på det! Det är härlig natur här runtomkring och vi mår bra, äter bra mat och bor riktigt fint! =) Idag körde vi skidor klassiskt på fm och crossfit, styrka och löpning på em! och det var meningen att vi skulle ta det lugnt de första dagarna, men det har det verkligen inte varit idag!! i morgon ska vi köra stakintervaller på em och glaciären på morgonen! Vi har massa kossor runt oss på det här lägret också! =) trevligt sällskap på passen!
 
Vi mötte på Henrik Forsberg och Espen Forsell uppe på glaciären också.. Trevliga pojkar! =)
 
Jag o mina roomies har det riktigt mysigt här vi bor! =) vi har mysbelysning, bra utsikt, spotligts på mysiga ställen och en el-eldstad!! =) SÅ här mår vi bra! =D
 
Nu ska vi vila oss inför en hård morgondag, och sen ska det bli skönt med vila på fredag!
 
/ Kim
 
       
RSS 2.0