Östersund

Då har jag kommit hem från Estland och Ryssland, och befinner mig nu i Östersund. har hunnit med att köra SWEcup i Torsby i helgen som var, det gick bra där. Blev 2a på sprinten, 1-0 och 1a på jaktstarten, 0110. Så det va skönt att skyttet är tillbaka igen! =) Åkningen var mindre bra på lördagen o lite bättre på söndagen. 
 
Efter det har jag vilat o kört lugna pass nu den här veckan. Igår körde jag lugn skatekomb, skyttet gick riktigt bra, sköt 13 0:or och en 2a.. Så det är skönt att det stämmer! =) Åkningen håller på att komma tillbaka igen.
 
Nu på morgonen har jag gjort en massa ärenden och varit hos doktorn, så hoppas att allt blir bra! Idag blir det ett lugnt klassisktpass i den underbara solen som har kommit till Östersund! =) Man får så mycket energi av den så det är så härligt! =) ska verkligen bara ut o njuta!
 
Annars vet jag inte vad det blir mer idag, kanske de vanliga tråkiga sakerna som att vika tvätt, städa o plugga... I helgen blir det träning, i morogn o lördag blir det intervaller o på söndag blir det vila.
 
I tisdags var jag på relaxen med Carro o Malin, det var verkligen välbehövligt att få stretcha o mjuka upp kroppen i bastun.
 
Har även fått mina nya pjäxor nu så ska testa att åka med dom i morgon.
 
Nu blir det lite mellanmål innan jag ska dra ut på träning.
 
/ Kim

Estland

Nu har vi varit här i Oteppää, Estland i fyra dagar. Hotellet vi har bott på har varit riktigt bra. God mat, bra hotellrum, ganska nära stadion och bra service. Den enda nackdelen är att vattnet har luktat hemskt!! Det har inte varit så roligt att duscha... Men det verkar bara vara så här på det här hotellet. Men förutom det så är det ett riktigt bra boende! =)
 
Helgens tävlingar har varit distans och sprint. Distansen gick mindre bra för mig. sköt som en kråka och åkningen var inte super, Tur att man hade grymma skidor!! Sköt 2411 och slutade på en 33e plats. Var top 10 i åkningen på sista varvet, så det var ju positivt! Jobbigt att jag sköt så långsamt bara.. Mona blev 7a(!) med skyttet 1011, och Ingela blev 20a. men men, det var bara att bita ihop och komma igen!
 
Sagt och gjort! På sprinten idag gick det betydligt bättre på vallen, 0-0. Och bättre fart på kroppen idag! och snabbare skytte! Krigade om sekunder på sista varvet, och det var bra fart, inte lika bra spurt som på distansen men den var bra. Slutade på en 9e plats o bästa svenska! =) Mona blev 10, 0-0 och Ingela 12a, 0-0. Det bästa prestationen på laget idag var Magnus Jonsson som vann herrtävlingen med 0-0 i skytte! =) Grattis!
 
I morgon åker vi till Ryssland.. Ska bli spännande och se hur lång ti det kommer ta i tullen och om vi kommer någonstans...
 
Nu ska jag spela lite kort sen sova, tidig morgon i morgon!
 
Kram Kim
 
 
 
RSS 2.0