Roadtrip nr 1

Ja då har jag varit ute på en liten roadtrip tillsammans med Ingela.. Första stoppet blev i Dalarna, ett snabbt besök i Lima hos Johanna, Markus och Julia och kollade på den nyfödda bebisen =) sen drog vi till Örskogen till syrran och Rikard, där blev det middag, tävling i Dala-Järna, slutade med en vinst och med skyttet 0-2 och lite mys, efter det åkte vi hem till Uggenäs för att lämna av lite saker innan vi drog ner till Torsby.. Där blev det melodifestival mys, lite träning och övernattnings hos min kusin Mats. Sen åkte vi ner till Karlstad till lillsyrran och shoppade, umgicks, kollade på hockey matchen FBK-HV71 live och det slutade ju självklart med en vinst för FBK =D efter det så åkte vi tillbaka till Torsby och körde intervaller inför helgens tävlingar, sista stoppet på resan blev UGGENÄS! =) Där tränade vi, testade tävlingsbanan på Cuba, slappade och hade det gött =) Fixade Elin´s (en tjej i klubben) gevär i helgen också =) Hon blev riktigt nöjd, så det va roligt!



Swe cup tävlingarna under helgen gick okej, på masstarten gick varken skyttet eller åkningen som jag ville... bommade lite för mkt, 1-2-1-1, blev 7a och det var tunga ben... PÅ söndagens sprint kändes benen bättre och skyttet var bättre det med, 0-1 och blev 5a.. Det är så coolt att man känner sin kropps så sjukt väl att man vet hur det kommer gå innan man har startat..

Efter tävlingen på söndag firade vi Barbro för att hon fyllde år =) sen åkte jag o Mona upp till Östersund igen.. SÅ nu händer det inte så mycket.. Har haft en välbehövlig vilodag idag, har varit riktigt skönt!! Hann inte se Knut så mycket innan han drog iväg på NM i Trondheim...
I morgon blir det lite klassisk åkning med skytte på fm och skate på em..

Här kommer lite bilder från den senaste veckan!
Ha det så bra!
Kim*






jag blev lite trött på ett pass.....

....

Det går aldrig som man vill.. men men.. för att bli uppmuntrad och tänka positivt kommer lite blandade bilder, några är från min makeover över hallen och klädkammaren i måndags ;)




Roliga minnen, god mat, härligt skatepass och en makeover ;)

Vilodag =)

Man kan vara riktigt kreativ på en vilodag... Jag hade lite tråkigt när jag vaknade 6.30... så det jag har hunnit med nu är att slappat i soffan, kollat på tv, kollat mailen, fejjan, kollat runt på internet efter inspiratin, bakat bröd, gjort müsli, gjort om några skor ;)
Här är skorna, först var de tråkiga(?) gröna med lite silver text på, men nu efteråt är dom gröna och vita med snöre.. jag tyckte dom blev coola =) fick inspiration när jag kollade runt på blogg.se, där var det en tjej som gjorde om ett par skor i projektatbete..

Sen skulle jag vilja måla om i hallen, för där är det fullt med hål i väggarna efter den förra ägaren... dom är igenspacklade, men det är inte snyggt!!!! SÅ får se om jag har lust och fixa det sen =)

Piteå

DÅ har vi avverkat näst sista swe cup helgen i Piteå.. Distans och sprint stod på helgens schema.. Åter igen var dt bra skytte för min del, 0-1-0-1 på distansen och 1-0 på sprinten! =)
Åkningen var riktigt seg på distansen, var så sjukt stum så det var inte alls roligt att köra 15 km då!! Det kändes som om mina lår var som betongsuggor som försökte ta sig upp för Mount Everest!! usch, men men, efter en joggingtur och stretchning på eftermiddagen så kändes benen lite bättre, så på sprinten kändes benen piggare =) men tyvärr så går det för långsamt i åkningen i år, men jag jobbar på det och jag jobbar på att ta var dag som den kommer.. Jag jobbar på att ta mig tillbaka till den skidskytt som jag var förra säsongen, men efter allt som hänt den här säsongen (uttagning, träningen från maj till tävlingar nu) så är jag riktigt nöjd med mitt skytte =) men som sagt åkningen tar lite tid just nu.

Innan första IBU-cupen ramlade jag och slog i mitt ena knä, (det var i november) och det gör fortfarande ont... kan inte göra allt som jag gjorde innan dess och om jag sitter eller står för länge gör det ont.. men men, det är bara att bita ihop!

Idag får det bli vila, ta hand om mig själv, kanske ska ha lite hemma spa =) sen blir det möte med skidskytte universitetet, valla skidor och packa upp väskan och plocka lite här hemma i lägenheten..


Ett härligt pass med Elin, Mona och Åsa =) (bilden är tagen från Åsas blogg)
RSS 2.0