Blixtar o dunder!!

Söndag!

 Gårdagens pass skulle bestå av rullskidintervaller uppför berget, men efter att vi hade kört uppvärmningen så började det åska o spöregna, så då var vi inte alls så sugna på att köra intervallerna! Vi skulle köra 4-5*10 min, och efter halva första gav vi upp för att det var så nära och hoppade in i bilen. Då tänkte vi köra styrka i stället, men i styrkehallen var det fullt av svampintresserade människor o deras utrustning så det blev inte det... Killarna var borta och det blev ett litet upphåll med åska o regn så då bestämde några av oss att då kör vi skidgångsintervaller! Gick bättre än förra gången vi gick så det var roligt! =) Men det började att regna när vi hade gått första intervallen och tätt efter regnet kom även åskan!!! Usch det var inte alls roligt att gå i slalombacken med blixtar runtom en! =S Men regnet höll i sig hela dagen och ibland åskade det..
 
Mellan passen såg vi på en film, Remember Me, den är så sjukt bra men usch va den är sorglig på slutet!! Så jag var tvungen att se en komedi sen för att komma in i lite bättre stämning..
 
På em så körde vi styrka och löpning, och snacka om att jag har träningsvärk efter gårdagens och dagens pass!!
 
Grabbarna kom upp till oss på kvällen o kollade på en serie som var en typisk killkomedi..! konstig tyckte vi tjejer, men grabbarna skrattde iaf :P
 
 
Måndag!

I morse körde vi ett crosspass, klassiskt uppför en ny backe och sedan en löptur.. Det gick okej, kände av träningsvärken och lite hög puls men det gick ändå. Vädret var betydligt mkt bättre idag än igår! Strålande sol o lite moln. På em körde vi ett lugnt pass skate med skytte, det gick bra med skyttet men kroppen var ganska trött från fm... Sköt 0101 1001 1011 idag, så det var bra, men väldigt okoncentrerad på sista fyra serierna, så det var ingen idé att köra mer..
 
Ikväll händer inte så mkt, kolla runt lite på nätet o lägga mig tidigt!! Är helt slut efter dagens pass.. I morgon blir det nog ett a2 pass och ett a1 pass. Nu är det bara 4 pass kvar här nere på lägret.. Dagarna har verkligen gått fort och vi har haft det bra här, förutom att maten inte har varit så varierad eller bra! =/
Det ska bli skönt att få komma hem och äta "riktig" mat igen!
 
Man känner sig nästan som hemma när man springer förbi ett jakttorn under crosspasset ;)
 
 
/ Kim


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0