Östersund

DÅ är vi tillbaka i Östersund igen efter en helg i Värmland och Dalarna. Det har varit riktigt skönt att få komma hem en sväng igen och hälsa på alla i familjen. Vi har tränat, köldtestat våra gevär hos Norma, hjälpt Linn med olika saker i huset, spelat spel m.m..

Idag har jag haft vilodag och det har varit skönt! I morgon är det dags för Submax och maxtest! spännande och se hur man står sig mot i våras när vi gjorde förra testet.

Nu ska vi ut och fixa med Knuts bil och göra den klar för vintern.

Kram

Tjejhäng på trappan i helgen =)
 
Fullpackad bil på väg hem...
 
Fin löptur hos syrran =)
 
Hos syrran.
 
Härlig kväll hos syrran.
 
 

Oktober

Har slarvat alldeles för mycket med bloggandet nu! Skärpning på det. Det har hänt en del sen sits, Mycket träning har avverkats, nu är det inte många veckor kvar innan tävlingssäsongen drar igång! 
 
Har läst kursen Organisation och ledarskap, men då jag har varit borta så mycket den perioden så har jag fått några andra uppgifter då jag har missat de olika seminarierna. men det kommer nog gå bra =)
 
Maria o Fredriks son, Arvid, har blivit döpt. riktigt fint, god mat, goda tårtor och han/dom fick många precenter! =)
Jag var med och hjälpte Maria att göra smörgåstårtor till dopet, det blev inte bara en tårta, utan det blev 8 st!! Det tog lång tid att göra dom, men det var det värt för dom blev goda =)
 
  
 
Dagen efter dopet åkte jag på läger i Idre, där var det U-laget och skidskytte universitetet som hade läger ihop. Det blev ett riktigt bra läger med bra och mycket träning. Det var riktigt roligt och varje middag var en tävling, man var indelad i par och stod för middagen en varsin kväll den veckan. Jag, Carro och Niklas stod för maten sista kvällen, då blev det egengjorda hamburgare, bröd och klyftpotatis/pommes. De flesta middagar bestod av tre rätter, och alla fick höga poäng och det var vi som tog hem segern! =D
 
 
 
Efter lägrets slut, när vi kom hem var det dags att hålla i ett skidskytte event, för unga ledare som var på utbildning i Edsåsdalen den helgen. Där var de indelade i två grupper, den ena innan lunch och den andra efter lunch. Bra stämning, alla var med och såg ut att ha riktigt roligt! =)
 
 
Någon vecka senare var det testvecka, tyvärr hade jag varit sjuk så jag kunde inte köra VO2 MAX och SUB MAX testet då, men jag körde styrke testerna och senare i veckan var det även dags för 3000 m. Styrketesterna  gick okej, lika på någon, bättre på en annan och mindre på den sista... Men men, det kändes som om det berodde mycket på dagsformen..
 
De senatse två veckorna har varit riktigt roliga! Det var dags för utlandsläger med militärlandslaget i Toblach! riktigt kul då det både var skidskytte och längd som var iväg tillsammans. Bra veckor, jobbigt i början med höjden, kände av att jag körde på lite för fort de första a1-passen. men efter några pass med osmart tänkande skärpte jag till mig lite och körde lugnare/kom in i höjdnivån och det gick bättre. Vi bodde på ett otroligt fint hotell, Hotell Santer! God mat, bra service, spa-, relaxavdelning. Mycket härligt! Även där var det olika tävlingar varje dag, där tävlade vi i rumspar. Jag bodde med Mona, och vi tävlade ihop. Blandade resultat av oss under tävlingarna, men vi vann ju den sista, och det var ju den viktigaste tävlingen ;)
 
       
 
Nu är jag tillbaka i Östersund igen, iaf till i morgon, då åker jag och Knut hem till Uggenäs över helgen. Jag ska till tandläkaren och sen ska vi träna och träffa familjen =)
 
Hann även med att pyssla lite sist jag var hemma =)
         
 
/ Kim
 
RSS 2.0