Pers!!!

Wiihoo!!! =D Pers på alla styrketester idag!! det var riktigt roligt att känna att man hade kraft att slå det gamla resultatet från i höstas. Det gav mig mycket motivation när jag skulle ut på min klassisktur med smirrestak..

på em cyklade jag med Knut en sväng när han körde stakning. Testade min "nya" cykel gick bra tills jag hade 10-15 min kvar hem, då lossnade sadeln =/ sjukt jobbigt att stå upp och cykla :P

I morgon är det första 3000 m för året! jobbigt, men ska bli roligt! Hoppas på en godkänd tid!

 
/ Kim

Värmland

Då har jag och Knut kommit tillbaka till Östersund igen efter nästan två veckor hemma i Uggenäs! de har bestått av plantsättning, borttagning av stygn, hagelskytte, älgskjutning på bana, skytte, vedklyvning, militärövning, trötthet, varit vid stugan, kortspelande, hälsat på min kusin och hennes lille son Sven Arvid, halsont, tärningsspel, matlagning, packning och resa! Pysslade även en hel del under första veckan som jag var skadad och inte kunde träna, så då fick jag mycket tid över till det =) Snabbt sammanfattat!
 
Nu när vi kom tillbaka till Ösd så har vi fixat lite nya fynd till vår balkong så hoppas att de blir bra där! =)
 
                          
 
SÅ detta är det jag har gjort de senaste veckorna!
I morgon är det dags för styrketester och ett lugnt klassiskt pass, för på fredag är det dags för första 3000 m för säsongen! Tagga! Hoppas på en hyfsad tid iaf, men har inga stora förväntningar med den lilla träning som har hunnits med än så länge... Men bättre det än inget som det var förra våren!
 
Otroligt taggad och sugen för den här barmarkssäsongen och kommande tävlingssäsong! =)

Tisdag!

Idag har jag inte gjort så mycket.. nu när jag har varit skadad har jag inte ställt någon klocka på morgonen. Utan jag har fått vakna av mig själv, och det har varit riktigt skönt att få känna att man vaknar utvilad!

Annars har jag varit en sväng på stan o gjort lite ärenden med Ingela o köpt en ny blomma bland annat =) sen på em blev det ett lugnt klassiskt pass med Malin. skönt att det var uppehåll då, för på morgonen var det mycket regn! O nu på kvällen så har jag varit hos Cajsa på middag! Mycket trevligt! =)

Nu när jag inte har någon bil här uppe så har jag fått låna Ingelas bil de här dagarna! Och det har verkligen varit guld värt! TACK!<3

I morgon ska jag vara med skolan och ha löpskolning, eller ja jag ska se på och de andra ska springa. Sen blir det nog skytte och middag med Ingela.

Sen får vi se vad det blir, lite plugg kanske! =)

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp när klockan ringer i morgon bitti!

God natt =)

Lördag

Ja igår testade jag på att staka lite, gick okej, men det kändes i knät och det drog lite i stygnen. Så idag tror jag att jag vilar, har ett öppet sår än som inte har läkt ihop. men annars tycker jag att et ser ganska bra ut.

Var hos Malin igår kväll och åt och kollade på film med henne och Carro. Det var riktigt trevligt, och skönt att bara va! =)

Det är riktigt fint väder ute idag! tråkigt att inte kunna träna för fullt! men det sporrar mig bara ännu mer! på måndag tänkte jag trappa upp träningen lite, men inte för mkt då jag inte vill riskera att få problem med armbågar eller något annat då det blir mkt sånt i början.

annars rullar dagarna på, är lite tråkigt när Knut är borta.. o speciellt nu när jag är skadad och inte har någon bil, då alla kompisar bor mer centralt.. Är så sjukt sugen på att köpa en hund! Tänk vilken bra kompis, och framförallt en riktigt bra träningskompis som inte klagar eller något! =) och en som tycker om en precis som man är!

Syrran har ju tre hundar o gillar verkligen den första de skaffade, Freja, en jämthunds tik. Cool tjej! sen har dom Kalle och Sonja. Roliga, snälla och busiga hundar! =) Så sköna o ha med sig när man tränar då hon har kört med dom i sele när hon har åkt skidor och sprungit. Duktiga på höger o vänster och de verkar gilla det. Eller ja inte Freja då.. hon vill helst springa lös :P

Men det är mycket jobb och så med dom och man är ju inte hemma hela tiden så man kan inte alltid ta hand om dom. Så får fundera ett litet tag till..

Nu sa jag fundera ut vad jag ska ha till middag! sen blir det nog lite pyssel och kanske en film! =)

Tack

 
 

fredag

idag ska jag testa på att staka lite, så hoppas att det går bra! =) kan böja lite på knät nu, så det är skönt! så nu haltar jag inte omkring lika mycket! Annars har de här senaste dagarna bestått av att baka, se på film, plugga och pyssla. =) Men det ska bli så otroligt skönt att få komma igång och träna ordentligt igen! Man blir bara mer och mer sugen på att träna när man inte kan.

Krasch!

igår på andrapasset ramlade jag i en nerförsbacke och slog i mitt högra knä... åkte till akuten och det slutade med att jag fick sy mitt knä.. gjorde riktigt ont när de rengjorde såret! Usch!!! så nu är jag öm, blåslagen och kan knappt gå... =/ får inte böja knät de närmsta dagarna, så idag blir det vila och hoppa runt på ett ben, sen får vi se hur det känns i morgon med knät. kan nog köra klassiskt och skjuta annars kan jag inte göra så mycket mer..
 
kanske ska åka och handla så jag kan baka fika till i morgon kväll då jag får hit ett gäng kompisar =)
 
Hjälpte Tobbe att sy en ficka på hans gevärsforal förra veckan, så hoppas att han blev nöjd!
 
      
 
Nu ska jag se några avsnitt av Drop Dead Diva innan jag försöker göra något vettigt! =)
Ha en fin dag!
 
Kim

Vila

Idag har jag haft vila och dagen har bestått av att se en massa avsnitt av Drop Dead Diva, Sjukt bra! =D Har även tagit cykeln bort till vallen och spenderat halva eftermiddagen där. Kul och skjuta när det var varmt ute och inte blåste så mycket för en gångs skull! Annars har jag bara tagit det lugnt och slappat och tagit vara på dagen.

I morgon är det dags för träning igen! två a1 pass, möte med skidskytteuniversitetet och ett skyttepass.

ett litet projekt jag har haft de senaste dagarna ;)
 
Här har jag spenderat min eftermiddag =)
 
Geväret o glasögonen
 
Fixade ihop en omelet idag, är inget fan av omeletter men den va helt okej!
 
Nu ska jag se fler serier innan det bblir läggdags!=)
 
/ Kim

På't igen!

Då har barmarkssäsongen äntligen dragit igång!! Är så sjukt taggad! Började tyvärr säsongen med att va lite krasslig, men som tur var så var det inte så långvarigt! =) så nu är jag igång med träningen igen! och jag känner redan hur träningsvärken börjar krypa sig på ut i varje muskel! Det är sjukt hur det kan bli så efter bara en veckas vila...! Ont, men samtidigt skönt!

I morse åkte Knut och hans team iväg till Mallorca på träningsläger, och jag körde ett lugnt skatepass. känns redan tomt i lägenheten... =/ men men, som tur är så har jag lite pyssel och träning som fyller mina dagar nu för tiden så det kommer gå bra ändå!

I em blir det skytte med Ingela och sen ett löppass.. Sen ska jag bara ta det lugnt och lägga in tvätten i garderoben. Har vilodag i morgon så ska bli skönt! =) Sen på måndag drar jag igång ordentligt igen!

Är så sugen på en egen racercykel! Tycker så synd om Knut att jag alltid tar hans cykel.. Som även är för stor för mig..!

Den här är jag sjukt sugen på..! =)

 
Det här är lite vad jag har pysslat med de senaste veckorna =)
 
                    
 
Roligt =) Knut överraskade mig med att köpa en vanlig cykel till mig! Så snällt av han! Passar bra att ha en sån nu när jag inte har någon bil här uppe.. Så nu blir det att cykla två veckor fram...
 
Nu ska jag äta lite mellanmål innan jag ska iväg på skyttet! 
 
/ Kim
RSS 2.0