Frankrike

Oj! nu har det varit tyst här ett tag... Men SM i Lima är över!! Blev tävlingar där till slut trots allt! =D blev inte som jag ville med mina individuella tävlingar, bommade alldeles för mkt och benen/kroppen ville inte åka fort eller funka... så där blev jag 6a på sprinten o 5a på jakten... Men sen släppte det på stafetten, sköt bra och åkningen gick mkt bättre! Där blev det ett silver! =D

Sen packade vi om väskorna och skidorna och drog direkt till Arlanda efter tävlingarnas slut för att åka till Le Grand-Bornand i Frankrike på militär-vm! =) Idag körde vi sprint, gick inte heller som jag hade hoppats på. skyttet var okej, 1.1, men åkningen var tung, kan berott väldigt mkt på föret men det va typ lika för alla...

I morgon är det nya tag som gäller, då kör vi utan gevär! 10 km skate står på schemat! Tagga! ska bli kul o köra en längdtävling igen! =)

/ Kim
 
        

Uggenäs

det är så skönt o få va hemma! man laddar om både mentalt o fysiskt när man är här. Ingela och Mona är med mig och igår körde jag och Mona max-intervaller! jobbigt, men skönt och det gick ganska bra. idag ska vi till Lima och skjuta och testa skidor. i morgon kväll är första tävlingen, sprint!



SM-veckan






då är vi inne på sista veckan för den här säsongen... den har gått riktigt fort! det har varit blandade känslor men oftast har det gått uppåt och varit positivt! igår var jag och Knut med Emma, Christoffer och Sanna till Svartsjöarna och fick oss lite D-vitamin boost!:-) det var mycket trevligt, blåste motvind på vägen bort men medvind på vägen hem!

idag åker jag hem till underbara Uggenäs! ska bli skönt att få komma dit då jag verkligen har haft en riktigt stor hemlängtan... så Mona följer med mig och Ingela kommer dit från Ryssland. Nu ska jag mysa lite med Knut innan det är dags att packa bilen o åka iväg..

Vilodag

Idag har jag haft en härlig o välbehövlig vilodag. Jag och Knut har varit effektiva ändå, tog sovmorgon, åt en lång och god frukost. Sen har i städat, möblerat om och vikt tvätt.

Den här veckan har det gått bra att träna, har känt att jag har kunnat köra på bra och hårt på intervall passet och har kört ett riktigt bra styrkepass. I morgon är det dags för intervaller igen. sen lugnt på lördag och intervaller på söndag. Och på måndag åker jag hem till Värmland och laddar inför SM som är i Lima nästa helg.

Härlig klassiskt pass med Mona i kylan, men vad gör det när det är sol!=)
 
 
/ Kim

Härliga stunder

                                                   

snart slut..

Säsongen börjar gå mot sitt slut, och det känns i både kropp och knopp att det snart är dags för "vila"..! Det gör ont, man känner sig riktigt sliten och man vill göra annat än att bara tänka på träning hela dagarna.. Men det är spännande tävlingar kvar, som SM, militär VM, supersprint i Ramundberget och Fjälltopploppet i Bruksvallarna. Roliga men jobbiga tävlingar! =)

I morgon är första av tre hårda dagar den här veckan, intervaller står på schemat och då ska man bara trycka på! Kommer köra med Mona och ev Cajsa, det är bra att köra intervaller med fler då man pressar sig mer..!

Nu ska jag åka och handla lite så jag kan baka gott bröd till frukosten i morgon! =)

projekt

Idag har jag haft vila! Började dagen med en skön sovmorgon till 8.30... :P sen blev det pyssel och frukost framför en massa skidåkning på tv och sen var jag och Mona och kollade på J/H cupen uppe på stadion. Riktigt fint väder och behaglig tempa att va åskådare på! =) -11 grader och strålande sol. Och idag blev jag klar med första projektet! =) Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder än på dem, pga att de måste levereras till ägarna först! =) Men snart så!

Mitt nästa projekt kommer bli intressant. Ska göra en överraskning till oss aktiva i min klubb, Finnskoga IF, som ska tävla på SM! =) Hoppas att de kommer gilla det!

I morgon är det tillbaka till vardagen igen, två a1 pass står på schemat. Ett med skytte och impulser och ett bara lugnt.

 
Kram Kim

Mello..

Inte för att jag har varit så insatt i Melodifestivalen i år, va det en hyfsad bra låt som vann.. Men jag tyckte att de gamla gubbarna skulle vinna ;) Med Körberg..

Jag håller på med ett litet projekt nu! =) Bilder kommer ut lite senare när det är klart =)

Köpte en symaskin på loppis tidigare i veckan, Det är så kul med en egen symaskin! Det var länge sen men det är som att cykla, det sitter i benmärgen ;)

Knut är på läger i Ramundberget med grabbarna, så jag är ensam nu.. Lite tråkigt, men ibland är det skönt med ensamtid, och då kan jag pyssla extra mycket! =)

Nu ska jag sova, har vila i morgon. Vila=sovmorgon i morgon!! =D

God natt / Kim

Summering

DÅ ska jag summera WC i Oslo.. Det var en kul upplevelse och en bra erfarenhet! Inte superstor skillnad mot att köra IBUcup, det enda var att det var mycket mera publik och att det sändes på tv, annars var det väldigt lika..
 
Var kul! synd bara att jag va så ofokuserad på ståendeskyttet... annars hade jag kanske tagit mig vidare till jakten! Men men, kul o ha gjort det. Hoppas på flera starter nästa säsong! =) Blev 80a med skyttet 0-3. Har fokuserat väldigt mkt på skyttet nu på slutet, och det märktes på mina skjuttider på EM i Bansko och WC i Oslo, hade 15 skjuttid i Oslo, 29 sek på ligg och 27 på stå. Så det är jag nöjd med! =)
 
Skyttet har funkat bra sen jag kom hem därifrån också, och nu taggar jag för de sista tävlingarna för den här säsongen, SWEcup i Boden, SM i Lima och MVM i Annecy, Frankrike.
 
Nu ska jag på stan o kolla in marknaden! =)
 
     
 
Kram Kim
RSS 2.0