Östersund

Då var jag tillbaka i Östersund igen. Igår hade vi en liten skyttetävling, jag, Emil och Jonas. Jag vann ;) SÅ det var roligt, det känns ganska stabilt i skyttet nu, och det är väldigt skönt!

Jag har varit så sjukt trött på sistone... fattar inte vad det kan vara, tränade mitt första pass i måndags, det blev en timmes klassiskrullskidtur med Malin =) Sen efter det var jag helt däckad på kvällen, och jag har nog inte återhämtat mig än... Är helt slut på morgonen när klockan ringer.. idag blev det en brunch istället för frukost o lunch.. vaknade när klockan ringde men sen omnade jag om och sov i några timmar till..

Annars händer inte så mkt, har fått upp ett litet strukturerat schema om hur jag ska göra med skolan framöver också, så det känns bra. Hoppas att det blir så som vi har planerat också!

Nu ska jag fixa mig lite innan min dejt med Ingela! =) Får se vad vi hittar på!

Sommar!

Oj vad snabbt det blev sommar!
Från att vara van vid +8 grader och regn är det nu mera sommarvärme! Det är så skönt att var hemma i Värmland igen för där är det så mycket skönare att slappna av.. Man kan bara ligga på baksidan av huset och sola och inte bry sig om att några grannar tittar eller stör..
Det är så mysig och ligga i gräset och lyssna på fåglarnas kvitter, binas surr runt svartvinbärsbusken och få färg på kroppen!

Nu ska jag bara ligga och njuta det sista av min ledighet innan hårdträningen drar igång igen! =)


Söndagsmys med Ingela


Vy från älven mot söder


Vy från älven mot norr


från bastun mot huset


Hemma =)

Fullrulle!

Nu är jag helt slut efter en dag fylld med fullfart tillsammans med Carro och Malin, det har varit skytte, städning, slänga saker och frakta saker! Det är helt sjukt vad slut man kan vara av att göra vardagliga saker... Som att städa är mkt jobbigare än att träna!!
Helt slut i kropp och knopp! Men snart blir det läggdags, och i morgon ska jag åka hem till underbara värmland för en långweekend där. Det kommer bli pyssel, jobb, städning, bygge och kalas! =)

SKa hinna packa i morgon bitti innan jag åker också, hoppas att jag får med mig allt. Som tur (?) är så ska jag inte ha med mig träningskläder för en gångs skull, så då blir det inte så mycket att packa. Det är det enda positiva med penicillinen. Men på måndag får jag börja träna igen och det ska bli skönt att få komma tillbaka till "normala" Kim igen!

Knut har åkt hem till Bardufoss nu så det är ganska tråkigt här nu.. =(
Men jag får förhoppningsvis se honom om 6-7 veckor så jag får hålla ut tills dess! =)

Bra start! =)

Bra start på denna dag och på veckan! =)
Började med en morgonpromenad innan frukost, sen blev det en smarrig frukost, en smoothie gjord av kiwi, blåbär, apelsinjuice, kokosflingor och pumpafrön, samt skinksmörgåsar!
Nu blir det en snabbdusch innan jag ska ner på stan och fixa lite ärenden, sen blir det möte och ett skyttepass!

Hej hopp! =)

Movie! =)

Skönt med sovmorgon! Så jag tar med min gröttallrik och tekopp och ser en film! =)

Ha en bra dag alla! =)

Fredag!

Äntligen är det helg!! Ska bli skönt att få sova nu! har jobbat två dagar och jag är helt slut! kroppen värker överallt :P och det är ingen skön värk precis! ont i mina stackars knän =/ INTe bra! var uppe innan tuppen idag, så nu är det sköönt att man ligger i sängen, även om jag va väldigt trött redan vid 8 så kunde jag inte gå o lägga mig då.. Grannarna under oss eller i huset mittemot verkar ha fest iaf.. Dom kunde ju iaf spela bra musik :P

I helgen har vi inget planerat än så länge förutom o meka lite med gevären, det ska bli spännande! =) kul och se vad vi kommer fram till!

Nu måste jag sova......

Bjuder på en bild från Tingvoll, ibland är Norge riktigt fint! =)

Måndag!

Som många säger: "Ny vecka, nya möjligheter". Så kan det vara, men jag käkar fortfarande penicillin så det är ganska tråkigt att inte få vara ute och träna.. Men just nu gör det inte så mycket när det blåser storm(!) ute!! Och jag får inte heller vara i solen, men som tur är så är det ingen sol idag.. Jag ska försöka att göra något vettigt med den här veckan.. men vi får se hur det blir med det.

Knut fyllde år igår! =) han fick lite små överraskningar över hela dagen! Det verkar som att han blev nöjd med det han fick=) Det började redan på lördag kväll när vi åkte till Espen på lite vin och kexkväll, jag körde så det bev mest vatten för mig. Där sjöng vi för Knut och hade trevligt långt ut på natten! =) Sedan på söndag morgon åkte de iväg tidigt för at åka lite skidor och skoter, innan det fick han sin första present, en tavla som jag hade målat, skrivit en sångtext och noter, och satt på lite kort på honom. När han kom hem från skidturen hade jag gjort våfflor åt honom till lunch (han gillar våfflor) och så fick han en till present =) en till tavla, där var det en annan text och lite kort på oss. Sen fick han en stort packet, med små paket i, där fick han en klocka och en face scrub från Bulldog. Sen fick han en tavla till som jag hade målat :P jag tyckte dock att den inte blev så bra, men han verkade gilla den iaf.. Efter det trog vi iväg till Carro på grillkväll, mkt god mat och trevligt sällskap! =) När vi kom hem fick han den sista presenten. Ett presentkort på massage!=) Så jag hoppas att presenterna dög och att han hade en bra dag! =)

Idag skulle jag ha åkt till Riksgränsen på läger med Militärlandslaget, men så blev det inte... Hade gärna åkt upp dit för att åka skidor i solen!! Hade varit riktigt härligt att komma iväg till en helt ny plats och få träna, men så blev det inte. Men jag hoppas att de andra som är där får sig mycket sol och bra träningsdagar där uppe! =)

Jag har så sjukt mycket fritid nu när jag inte tränar.. så jag försöka komma på/utvidga mina intresseområden.. Det är verkligen inte det lättaste.. Jag tycker det är svårt att hitta på med saker, speciellt nya saker.. När jag var yngre var jag väldigt spontan (tror jag, det verkade så iaf på mina och Pernillas äventyr ;) ) men jag kanske har blivit gammal (?!)....

Det är mycket man vill här i livet, och som man ska ta vara på. Man ska fylla sina dagar med liv, och inte sitt liv med dagar.. Att göra sånt som man tycker om och inte göra saker "bara för att", men ibland måste man göra såna saker också.. som att diska, städa och tvätta... MINDRE roligt.. men ändå nyttigt.

Jag hade tänkt ta en promenad idag, men jag var så trött i morse, och då regnade det lite och nu blåser dt storm. så om man går ut kanske man bllåser bort? men det tror jag inte att jag kommer göra, så mycket som jag har lagt på mig nu när jag inte tränar så är jag som en betongsugga så inget biter på mig ;P

Försökte mig  på att byta design på bloggen.. Det verkade inte riktigt vara något för mig.. men jag fick till en signatur iaf =) så nu vet jag hur man gör det! Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Händerna blev ganska skitiga igår när jag fick göra rent gallret så kanske ska ha lite manikyr sen =) Det var väldigt länge sen som jag tog hand om mig själv och min kropp..! och det märks väldigt tydligt nu! och jag gillar det inte!

Nej nu ska jag försöka fixa lite så att jag ser någorlunda bra ut.. Och så ska jag äta lite lunch!

Torsdag, sol..

Ja, då börjar vi om på en ny penicillinkur då... jag som trodde att jag skulle få börja träna nu, men icke... DÅ ska jag äta det i en vecka till, sen blir det två veckor "rehab" (lugn, väldigt lugn träning!!) för att försöka få igång kroppen efter några veckors penicillin och vila... Jag längtar faktiskt tills jag kommer ha träningsvärk igen!! Jag kommer ångra mig den dagen jag får det, men nu när jag inte får träna så längtar man efter att få plåga sin kropp till det yttersta och bara få känna va skönt det är att ta ut sig!!

Det tråkiga är med den här penicillinet är att jag inte får vara i solen när jag äter den!! =/ Man får utslag/fula fläckar över hela kroppen då... men då kan jag ju passa på att göra en massa annat nödvändigt när man inte tränar.. som att städa, byta blomjord, ta tag i skolan (!?), jobba(?).. Men det är inte så roligt att göra sånt så då blir det en massa andra saker i stället...!

I helgen ska vi ha grill/mys/häng hos Carro! =) Det ska bli riktigt trevligt! Vi ska även hinna fira Knut som fyller år på söndag!! =D så då blir det två flugor i en smäll där!

Undra vad han ska få i present då...? några förslag!?? =)

Nu ska jag gå o ta tag i lite saker här i lägenheten! det ser förjävligt ut!!!!!!!


Längtar tillbaka till vår soliga o vintriga tripp till Åre!!

30 års kalas!

I helgen hade brarsan 30-års kalas uppe på Kullen. Det var riktigt trevligt! Trevligt folk, god mat, badtunna, bastu, roliga lekar och mycket skratt! =D Det går inte att sätta punkt på det roligaste men en av de roligaste saker var när vi hade middag och vi hade delat ut olika uppdrag till alla! Mina systrar kom på en bra idé, att jag skulle krypa under bordet och bort till andra sidan, eftersom då skulle alla tro att det var mitt "uppdrag"... Sagt och gjort, tillslut kom jag över till andra sidan, den var en hemsk resa!! Det var en massa fötter och ben som korsade min väg fram, men mina systrar fick sig ett gott skratt och de som hade benen ivägen blev riktigt förvånade och rädda när det kom en hand på deras ben när jag kröp fram! Linn skrattade så hon grät och blev helt svart under ögonen!

Det var en massa arbet innan kalaset, jag gjorde två stora tjälknölar, fixade grillkött och gjorde marinad och la i köttet i det, kokade potatis och fixade dryck.. Vickan o Linn fixade lekarna och sen så fixade Linn resten av det som behövdes.. På fredagen var det mat, kaffe och tårta för släkten och på fredag för Daniels kompisar. Riktigt trevligt!

Ja annars händer det inte så mycket.. Jag äter pencillin just nu, men det är bara 3 dagar kvar på den nu så det ska bli skönt att få börja o träna igen!! Men usch vad jag har tappat mycket styrka och kondition sen SM!! det är helt sjuk vad fort det går!! SÅ jag har en lång, tuff, hård och jobbig period framför mig!! Men jag kommer bli starkare av det! =) Det ska bli skönt att få komma ut i naturen och köra lugna pass! och sen efter ett tag ska jag förhoppningsvis kunna börja köra på lite hårdare.

Vi blir ev kvar här hemma i Värmland några dagar innan vi beger oss uppåt mot Östersund igen!
Knut kommer åka hem till Bardufoss i mitten/slutet på maj, och jag ska iväg på läger med Militärlaget! Så det kommer bli kul att få åka iväg och träna på lite nya ställen! =)

Nu ska vi mysa framför en film! Ha det så bra! Kram*

RSS 2.0