Koppar

Jag håller på att bli gå tillbaka till min riktiga hårfärg, blond. Först så verkade det omöjligt när jag var hos frisören, det skulle knappt gå att bli blond igen sa hon.. men mitt hår verkar ta åt sig färg riktigt bra, så efter vi hade gjort en avfärgning på håret så blev både jag och frisören, Anki, riktigt imponerade att det blev så bra som det blev. Resultatet blev kopparfärgat hår och hon fyllde i utäxten också så att det blev samma färg som i resten av håret! =) Det är ovant att se sig så här men man kan nästan tro att det är min riktiga hårfärg... SÅ jag ska ha så här i minst tre veckor och sen får jag se om jag ska göra lite sandfärgade slingor framöver eller hur jag gör..

Här kommer lite bilder ;)

SWE-cup

DÅ har vi haft en riktigt härlig swecup helg i Sundsvall, riktigt fint väder och bra temperatur har det varit hela helgen, synd att det blåste riktigt mycket på lördagens sprint bara.
Sprinten var riktig jobbig att köra, förr har banorna i Sundsvall varit väldigt platta, men nu har de gjort om banorna så på 2,5 km banan som vi kör tre gånger på sprinten så har de en riktigt lång uppförsbacke, som är mer än hälften av banan, så man blir ganska så stum och trött i den innan man ska åka resten av banan nedför.. Men det gick hyfsat för mi ändå. Jag sköt bra i stormen, 0-2, och skidade in på en 5e plats. Synd att åkningen inte är som den ska men det var iaf ett steg framåt mot vad det har varit sen det nya året började.. Elin vann, Bettan 2a, Åsa 3a och Mona 4a.

Så på dagens jaktstart gick jag ut med en bra känsla i kroppen. Skyttet gick riktigt bra, 0002, hade väldigt mkt mjölksyra i låren på sista skyttet så det var lite jobbigt att skjuta då. Hade bra glid på skidorna, men jag hade tyvärr bara ett tempo i skidåkningen.. Men jag är nöjd ändå med mitt lopp=)

Det var kul att Carro var tillbaka i spåret igen, det var starkt gjort av henne att köra båda loppen! =)

Nu blir det lite lättare träning några dagar (tror jag), för att senare köra något intervallpass innan vi drar upp till Piteå till helgen för nästa swecup.

Nu blir det lite häng i soffan innan jag kommer somna skönt efter en tävlingshelg.

Kim

Vilodag =)

IDag har jag vilodag, rätt så skönt =) hade  tänkt ta sovmorgon, men det blir aldrig som man har tänkt sig.. Vaknade 7 ändå, men jag låg kvar i sängen ett tag i ren protest mot min kropp :P Var så sjukt sugen på att se en viss film, och jag var helt säker på att jag hade den på min externa hårddisk, men när jag kollade bland filmerna, så hade jag den inte!! Och jag blev så sjukt besviken när den inte var där...


Sprinten igår var bra, bra skytte, 1-0, men tunga och stumma ben från distansen.. Men det gick bra och jag slutade 1a =) Malin var grymt stark i spåret igår! Hon blir nog farlig till helgen när det är SWEcup i Sundsvall. Igår kväll blev jag o Malin bjudna på middag och bastu/spa-häng hos Carro, riktigt gött! God mat och skönt att bara få umgås alla tre, det var ett tag sen sist...


Idag blir det nog lite fika på stan med gänget, sen ska jag nog vika lite tvätt så det ser ordentligt ut här innan Knut kommer hem från lägret. Det är sjukt fint väder ute så det blir nog en liten promenad också =)
Nu ska jag nog äta upp min frukost sen ska jag ta tag i dagen och fixa innan det blir dags för nästa äventyr!


Kram*

Distans..

Då har vi kört en J/H cup, jämtland/härjedals cup, i Åsarna. Det var en kortare distans än vad vi brukar köra men det var skönt, för benen var väldigt  trötta på uppvärmningen. Men jag blev förvånad när jag startartade och hade kört en bit så kunde jag ändå trycka på även fast benen var lite trötta, och så har jag inte känt sen jul, så det var en  skön känsla!=) Så jag är nöjd med åkningen, men skyttet kunde ha varit lite bättre.. sköt 1120, så min andra liggserie var inte så bra. (man skjuter ligg, stå, ligg, stå i distans) Det slutade med en vinst! =)


Kvällen har bestått av en god middag tillsammans med Malin, sen kom Kristin och Emma hit och vi satt och hade det trevligt med lite fika och Melodifestivalen.. Men det måste ha varit ett skämt att Ranelid gick vidare!! Det var ju så pinsamt att man skämdes även fast man själv inte var där.... men men, folk tycker tydligen olika...


I morgon ska vi tillbaka till Åsarna på J/H cup, då är det dags för sprint. Ska bli spännande att se hur det kommer gå då! =) jag siktar på pallen iaf ;)
Nu ska jag sova så att jag oorkar upp i morgon!

God natt*

nästan....

ÅH vad störande!!! Jag var och sköt prection förut... gick bra ändå, har inte skjutit det på många månader... Hagge sa att om jag sköt 500 poäng, så blev det fika.. Ligg gick okej ändå, 2-3 st dåliga skott, men annars bra samling.. det blev 279 p. och sen var det dags för stå, där sköt jag faktiskt riktigt bra, och efter någon serie så hade jag 423 p. och då sa Hagge: -"ja det kan bli 500 p idag.." det gick bra och det var bra samling där med... men så hade jag två skott kvar, det näst sista skottet blev en 5a!!! och sista en 8a.. så då blev det bara 498 poäng... Men jag va nöjd ändå med tanke på att jag inte har skjutit det på många månader.. SÅ nästa vecka ska vi dit igen, och då ska jag över 500 och slå mitt rekord! =) tror det ligger på 511 p..


En slutsats på denna dag: Jag är nöjd med skyttet idag! =) Men min kropp vill inte samarbeta med mig =/ den är så sjukt seg.. men nu hoppas jag att den ska bli bra med den träning som är planerad!


Nu blir det en snabb dusch sen krypa ner i sängen.. Knut har åkt på läger till Ramundberget med teamet idag, så nu är det rätt så ensamt i lägenheten...

God natt!*

Onsdag

Då har det hänt lite sen jag skrev sist..

Det var tävling i Torsby i helgen, masstart och distans.. Masstarten gick hyfsat åkmässigt, men skyttet var bedrövligt!! det gick knappt att skjuta, på ligg var jag alldeles skakig i armarna och jag var helt birta, och på stå hade jag sån sjuk bendarr så man kunde inte sikta på prickarna utan att det bara skakade i benen hela tiden.. =/ sköt alldeles för många bom där, 2324, och slutade på en 6e plats. så det va lite tråkigt, har inte skjutit så dåligt sen jag tävlade i klassen 17-19...
På distansen sköt jag riktigt bra, 0100, men då funkade inte åkningen/skidorna... Jag har alltid haft bra skidor och jag brukar aldrig klaga, men den dagen var tyvärr en mindre bra dag för mig på skidåkningsfronten.. men men, det blev en bra avslutning på helgen iaf, och jag slutade på en 3e plats..


ALLA HJÄRTANS DAG!! Det var en underbar dag igår. Vi hade en riktig mysdag igår och på kvällen blev det en trerättersmiddag med nachos till förrätt, fläskfilé, råstektpotatis, sås och sallad till huvudrätt, och till efterrätt blev det melon, jordgubbar och mynta. Riktigt gott blev det! =D Vi firade även 1 års dag igår så då gav vi varandra lite presenter!! Knut verkade nöjd med sina, och jag blev jätte glad för min!! =) Jag fick en racedräkt, samma stil som deras team har, fast lila i stället för blå! =)


Idag har det varit en härlig dag, strålande sol, vindstilla och härliga spår. -10 i morse och nu är det bara -5. Åkte upp på stadion och körde ett skate komb( skidor skate med skytte), och det gick blandat.. sköt 16 serier med Emelie, där vi hade blandat resultat... serierna 1-4 och 9-12 gick mindre bra, då sköt jag alldeles för många bom, men på de andra 8 serierna sköt jag bara 2 bom så det va skönt!

NU på eftermiddagen blir det ett tränarsamtal med Johan, skytte inne i skyttehallen med Johan och sen ett skötn klassisktpass med Malin! =)


Lite bilder från gårdagen:
    


Kram Kim

Uggenäs! =)

ÄNTLIGEN! Då var man hemma i Uggenäs igen! känns skönt, har inte varit hemma sen nyår så detva gött o komma hem igen =) Det blev en tidig morgon idag, uppstigning 05.30, och sedan bar det av hemåt kl 06.30. Resan gick ovanligt bra, trodde att det skulle ta mkt längre tid men det gick fort även fast det va vinterväglag. Och chaufförer skötte sitt jobb bra ;) Vi stötte på en stor älg efter 15 min bilkörning, men det gick bra, han/hon lunkade stilla på andra körbanan så det var inga problem =)


Mamma kom och hämtade mig i Värnas, sen åt vi en lätt lunch. Har även hunnit med ett besök hos doktorn, gick bra, men lite obehagligt.. men sånt som måste göras! Har varit och grattat min kusins dotter som fyller 13 år idag! =) Grattis! goda kakor, bakelser, tårtor! Och nu blir det att ligga o slappa i soffan framför tvn ett litet tag innan man ska hoppa i sängen.. ska bli skönt att få sova!!


Blev en grymt god middag igår! Hemmagjorda hamburgare! mums! där lyckades min sambo bra med matlagningen, även fast det inte är allt för ofta som han står framför spisen....


I morgon ska viiväg till Torsby och testa skidor och träna lite inför tävlingarna i helgen. Masstart och distans står på schemat, det är de två längsta tävlingarna vi kör, så det ska bli skönt att få en riktig urkörare i helgen. Nu ska jag upp o umgås med pappa lite innan jag ska sova!

God natt! =)

Värme

Gårdagen blev tyvärr ett bakslag, så då fick jag ta det lugnt och vila. Så då tog jag och slog till på en liten snabb/lyxmiddag till Knut när han kom hem från träningen! Först fick han en egenkomponerad fördrink, sedan blev det ananaskyckling, ris och avacado/kiwiröra till det. Och till efterrätt blev det cheesecake med varma jordgubbar. Smarrigt!=)




Idag kändes det bra, så det har blivit några varv uppe på ÖSK och testa nya geväret ;) Det gick riktigt bra, körde a1/a2 med några impulser och skyttet gick bra. 8 serier och bara 1 bom!! =) Kul! så skytteformen är det inget fel på, åkningen kändes inte heller så dum ändå.. Till lunch blev det cocosmjölkspannkakor med kiwi! Också väldigt smarrigt! =)




Jag kanske ska satsa på en karriär inom resturangbranchen efter att jag har lagt skidor och geväret uppe på hyllan.. Man vet aldrig..


Men satan vad det har blivit varmt här fort... från att ha varit -26 grader så är det nu bara -2 grader... men skönt det så slipper man ha så mycket kläder på sig så man blir så stel.. Så skönt med lite normal temperatur igen..


Senare idag blir det ett styrkepass med Åsa, sen drar vi på oss klassiskskidorna o joinar de andra brudarna för att åk en tur i pannlampeljus! =) Mycket mysigt!


Nu ska jag vila lite innan det blir dags för att packa inför hemresan imorgon. Det är tävling i Torsby i helgen, SM för ungdomar och juniorer, medans vi seniorer ska få hålla igång med tävlingarna innan nästa swe-cup i Sundsvall.

Revovering =)

Dagen började med ett lugnt o härligt skatepass i solen, som tur var så var det bara -12 så det va inte så kallt! sedan har jag varit på möte med skidskytteuniversitetet, var även förbi Améus reklam och fixade lite folié till mitt gevär.. Så nu är jag helt slut i huvudet efter att ha suttit i många timmar, tillsammans med många svordomar...) så nu är det äntligen klart! =Dfick lite hjälp av Knut också (mitt tålamod är inte det bästa... var less redan efter att bara tvätta bort allt fett o krut på geväret...) Nu sitter vi o myser i den nya soffan framför 2 1/2 män! Imorgon kombpass med nydesignade geväret ;)

 

Före- vanlig träfärg

 

Efter- Lila! =)

 



/ Kim

Fotosession 2011-10-20

Bjuder på lite bilder från Viktorias (min lillasyster) foto- och sminksession på skolan =)




En rolig dag med lite vila från träning.. Det var kul att bli sminkad och fotograferad, även fast jag inte är så bra på poser....

Framåt..

Yes! då känns det bättre i halsen! =) Men det blir en vilodag iaf för att inte riskera något.. Idag var det bara -21 grader när jag vaknade. så det har bara blivit en innedag idag.. Har sett på längd, alpint och om en timme är det dags för skidskytte! Det är riktigt fint väder ute, sol och mycket snö, så man blir så rastlös när man är sjuk och man vill bara ut och träna när det är så här fint! o tyvärr så startar inte min bil nu när det är så kallt... =/ så jag vet inte vad jag ska göra... får åka buss om jag ska ta mig någonstans... ska bli spännande.!


När man är sjuk blir man så rastlös och måste få ut energin på ett annat sätt... Min tanke var att jag skulle göra om mitt gevär lite, men det är lite svårt när den affären jag hade tänkt gå till har stängt på söndagar.. så då vet jag inte vad jag ska göra, förutom att se på all skidsport som går idag! =) Det finns ju alltid tråkiga saker att göra, men som är bra, som tex vika tvätt, städa, diska.. men usch! ge mig lite vila från det!! Känner att jag vill bli blond igen, (just nu är jag brunett), men det är en sån lång process innan jag blir som vanligt igen.. men har börjat lite iaf =)


Längtar till sommaren när man kan vara ute på långpass utan att man ska behöva att frysa om hela kroppen, och att man måste stå i duschen i 20 min innan man blir varm igen! Jag har fått iordning allt som jag vill i lägenheten just nu också, så då kan jag inte fixa med den heller...


Det blev ingen bakning igår så det kanske får bli idag istället.. Hoppas att jag är helt frisk i morgon så man kan gå ut o gå på skidorna och få frisk luft!! nu ska jag gå o ta lite mellanmål innan det är dags att ladda upp inför skidskytte masstarten från Holmenkollen! =)


/Kim


Laddar inför skidskytte med längdtävling!

Sjuk...

Idag var en mindre bra dag... Vaknade med lite halsont, sen har det gått i perioder av smärta i halsen..Inte så roligt att börja sitt första inlägg med att man är sjuk,  men inte så mkt att göra åt... men just nu så är det bra =) Bilen startade inte idag =/ tänkte dra mig in till stan för att fixa lite saker till geväret men så blev det inte... så då fick jag för mig att jag skulle starta en blogg..

Just nu sitter jag framför tvn och kollar på Världscupen i skidskytte och hejar fram våra svenska åkare! =) Tyvärr så blev det ingen pallplacering för någon svensk, men dom körde bra. Tjejerna körde tidigare idag, de sköt bra och körde upp sig några placeringar.

Annars händer inte så mycket, Knut (min pojkvän) är o grattar en killkompis som fyller år idag ! =) GRATTIS Henrik! Ska nog baka några semlor för att få lite tidsfördriv så att man snart kan gå o sova och vakna frisk i morgon! =)
Tack o hej!

/ Kim




Vy från vardagsrummet

Välkommen till min nya blogg!

Ja, då ska även jag försöka mig på att blogga =) Här kommer ni få läsa om mig och min satsning mot toppen inom skidskytte. Ni kommer även få läsa om vad som händer rutnt om mig, med bland annat skola, jobb, lite inredning, vardagslivet samt allt roligt som man får vara med om!

 

 

Kram Kim

 

 

 

 

Från foto- och sminksession med lillsyrran! =)

RSS 2.0