God fortsättning

Då har vi överlevt både jordens undergång och jul! Tävlingarna som var i Östersund 15-16/12 var ingen höjdare för mig precis.... =/ Åkmässigt var det inte alls bra, kände mig stum och kunde inte trycka något... och skyttet var bedrövligt! Men när jag såg på resultatet på distansen på lördagen så hade jag inte åkt så dåligt som jag trodde... så det va positivt! vet inte alls vad som hände i skyttet... :/ kommer inte ihåg när jag sköt så dåligt på en tävling sist... Men nu har jag fått ny energi när jag har varit hemma, har spöat brorsan i både skytte och intervaller! =)
 
Hemresan från Östersund gick bra. Inte så mycket trafik som tur var..!
Annars så har julen bestått av lite träning o umgåtts med familjen.
 
På lördagen var dt intervaller o sen va vi hos syrran i deras nya hus, söndag var ett lugnt pass o sen var det middag hos mamma, Julafton frukost hos Kiss-Inger o Per, testkörde nyskidorna, sen mat hemma, juldagen intervaller igen och sen middag hos farbror Roger.
 
Idag är det vilodag, den ska jag spendera ute i skogen tillsammans med pappa, brorsan o Englund! Den tradiitionsenliga jakten är på gång! =)
 
SÅ nu ska jag ner o äta frukost sen drar vi ut i skogen! =)
 
God jul, gott nytt år och god fortsättning på er! =)
 
Kram
 

IBU-cuper

ojojoj.. va ett tag sen nu, men det som har hänt är att jag har kört IBU-cup i Idre, där gick det blandat. Åkningen funkade inte alls på lördagen och skyttet var okej, 2-0 och blev 67a, och på söndagen var åkningen mycket bättre och sköt 1-1 och blev 33a... 
 
Med det rsultatet blev jag uttagen att köra ibu-cupen i norska Beitostölen också, så det var roligt! =)
Där gick det bra, sköt 0000 på distansen och blev 26a, åkningen var inte alls bram inga pigga ben... Men sen på lördagen körde vi sprint, var lite bättre fart i benen då, sköt 0-1 och blev 33a. SÅ några poäng har det blivit nu =) roligt!
 
Ikväll blir det bullbakning med Cajsa, ska bli kul, va ett tag sen man bakade! =)
 
I morgon är det dags för race igen, J/H-cup, sprint står på schemat och då ska jag testa något nytt och spännande.. Ska bli intressant att se hur det går! =)
 
/ Kim
RSS 2.0